Valk is uw timmerman en zakenpartner

Bent u aannemer, zzp’er in de bouw of werkt u in de schildersbranche? Wij maken ramen, deuren, kozijnen en alle voorkomende profielen en lijstwerk in onze eigen werkplaats.

Onze garantie, uw garantie
Uw klanten willen verzekerd zijn van vakmanschap. U wilt daarom dat uw klanten vertrouwen op uw kwaliteit. Heeft u de handen van een timmerman nodig bij uw project? Timmerbedrijf Valk maakt het. Met ons kunt u bouwen.

Elke maat
Timmerwerk aan een kozijn of dakkapel. Een grote of kleine verbouwing. Wanneer de maat van uw deur of kozijn afwijkt van de gangbare afmetingen is dat voor ons geen probleem, want wij maken alles op maat.

Vragen?
Wilt u meer weten over ons timmerbedrijf of heeft u een vraag over timmerwerk? Neem contact op. Bel 06-54667236 of vul het contactformulier in.

Wilt u foto’s of een andere bijlage naar ons verzenden? Stuur ons in dat geval een e-mail. Wij komen graag bij u langs in regio Hendrik-Ido-Ambacht om advies te geven en om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. 

Timmerwerk van kelder tot kerkdeur door Timmerbedrijf Valk

Is een professionele timmerman handig voor uw project? Uw klanten vertrouwen op uw kwaliteit. Als schilder, aannemer of zzp’er in de bouw is het van belang dat u samenwerkt met een timmerbedrijf waar u van op aan kunt.