Uw timmerman van Valk is secuur in het maken van sloten

Goed hang- en sluitwerk op uw deuren en ramen verkleint de kans op een inbraak. Dat geeft wel zo’n veilig gevoel. Timmerbedrijf Valk is specialist in het plaatsen van deuren en kozijnen met inbraakvertragende sloten.

Achter slot en grendel
Een dichte deur is nog niet direct een beveiligde deur. Vertrouw al uw deurbeslag zoals deurkrukken of –sloten toe aan Timmerbedrijf Valk. Wilt u uw ramen ook beveiligen? Onze timmermannen weten ook raad met inboorgrendels of raamboompjes. We werken overwegend met deuren van de merken Weekamp en Skantrae. We werken alleen met het beste hang- en sluitwerk.

Vragen?
Wilt u inbraakvertragende sloten laten plaatsen of heeft u een vraag over timmerwerk? Neem direct contact op. Bel 06 54 66 72 36 of vul het contactformulier in.

Wilt u foto’s of een andere bijlage naar ons verzenden? Stuur ons in dat geval een e-mail. Wij komen graag bij u langs in regio Hendrik-Ido-Ambacht om advies te geven en om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. 

Timmerbedrijf Valk is meer dan een handige man

Houd insluipers buiten en een gerust gevoel binnen. Sluit ramen en deuren met het juiste hang- en sluitwerk. Timmerbedrijf Valk heeft de sleutel tot de betere beveiliging van uw familie, medebewoners, spullen en uzelf.