Vakman voor al uw timmerwerk in Zuid-Holland

Rottende kozijnen, piepende scharnieren of een deur die tocht doorlaat. Wij repareren en renoveren het. Een nieuwe picknick-tafel voor in uw tuin, renovatie van uw dakkapel of een carport voor uw motor. Wij creëren het.


Timmerman nodig voor een grote of kleine klus aan uw woning?

VRAAG EEN OFFERTE

Timmerbedrijf Valk slaat alleen de spijker op zijn kop


Heeft u geen tijd, geen zin of twee linkerhanden? Geef de hamer uit handen aan Timmerbedrijf Valk. Wat we bij u thuis niet kunnen maken, vervaardigen we in onze werkplaats. We zijn harde werkers, leveren onze producten snel en u heeft garantie op het beste timmerwerk.


Grote klussen, kleine klussen
Een opknapbeurt voor uw voordeur, de complete renovatie van het houtwerk van uw gevel of een nieuwe schuur. Alle klussen in en om uw woning geeft u uit handen aan een timmerman van Valk. Wij deinzen niet terug voor een grote of juist kleine klus. Dat is de mentaliteit van een echte vakman.


Vragen?

Wilt u advies over de verbouwing van uw woning of heeft u een vraag over timmerwerk? Wilt u foto’s of een andere bijlage naar ons verzenden? Stuur ons in dat geval een e-mail. Wij komen graag bij u langs in regio Hendrik-Ido-Ambacht om advies te geven en om de mogelijkheden voor uw project te bespreken.

NEEM CONTACT OP